haberler

Akademik Kadro Talepleri Artık Daha Kolay

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilen "Akademik Kadro Talep Sistemi" tanıtımı, 02 Ekim 2024 tarihinde başarıyla gerçekleştirildi. KTÜ Bilgi Yönetim Sistemi'ne yeni modül olarak eklenen bu sistem sayesinde akademik personel kadro taleplerini Fakülte, Enstitü, Meslek Yüksekokulu ve Yüksekokul yöneticileri (Dekan, Müdür, Ana Bilim Dalı Başkanı, Bölüm Başkanı) gibi yetkili personel elektronik ortamda yapabilme imkanı sağlandı.

Sistemin tanıtımı, KTÜ Memur Akademisi çatısı altında Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'ndan Öğr. Gör. Fatih Ayan tarafından çevrim içi olarak Microsoft Teams platformu üzerinden yapıldı. Eğitime, kadro talep sürecindeki  akademik birim yöneticileri ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bünyamin ER  katılım gösterdi.

Tanıtım sırasında, yeni sistemin kullanım detayları ve işleyiş süreci hakkında kapsamlı bilgi sunuldu. Kadro talep sürecinin daha hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayacak olan bu sistem, üniversitenin idari süreçlerinin dijitalleşmesine önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Eğitim sunumuna erişebilmek için tıklayınız.

Katkıları için Öğr. Gör. Fatih AYAN ve  akademik birim yöneticilerine teşekkür ederiz.


02 Ekim 2024