duyurular

Eylül

SİBERAY Faaliyetleri

Fizik Bölümü

Trabzon Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü'nün yazısı ile Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından başlatılan internet bağımlılığı ve bilinçli internet kullanım projesi SİBERAY çalışmaları kapsamında ulusal ve uluslararası platformlarda, siber güvenlik, teknoloji kullanımı, sosyal medya kullanımı, siber zorbalık ve teknoloji bağımlılığı gibi konularda farkındalık oluşturmak adına Üniversitemiz öğrencilerine yönelik olarak Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Önleme Büro Amirliği görevlilerince "Temel Siber Güvenlik, Bilişim Suçları, Sosyal Medya ve İnternet Dolandırıcılıkları - Farkındalık" konusunda 60 dakikalık görsel ve işitsel seminer faaliyeti yapılması planlandığı bildirilmiştir.

Fen Fakültesi Nazım Terzioğlu Amfisinde 26.11.2024 günü saat 14.30’da yapılacak olan söz konusu farkındalık eğitimine katılmanız gerekmektedir.