haberler

42. Mezuniyet Törenimiz Gerçekleşti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin 2023-24 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni KTÜ stadyumunda gerçekleştirildi. 42. dönem mezunlarını vermesi dolayısıyla tören büyük bir coşku ile kutlandı. Törene Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin GENÇ, Rektör Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI da katıldı. Yaklaşık bin civarında mezun veren Fakültede gelen aileler tribünleri doldurdu.
Tören ilk olarak öğretim üyelerinin ve mezun öğrencilerin tören geçişi ile başladı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı bir gösteri sundu. Törende mezunlar adına Fakülte ikincisi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğrencisi Elif Nehir ÖZTÜRK,  Misafir öğrenciler adına İktisat Bölümü ikincisi MOHAMMAD KHALID QADERI konuşma yaptı. Ardından Dekan Prof. Dr. Atila Doğan, Rektör Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans mezunlarından Ahmet Metin GENÇ  konuşma yaptılar. 
Fakülte ve Bölüm bazında dereceye giren öğrencilere plaket ve hediye takdimi sonrasında bütün öğrencilere ayrı ayrı mezuniyet belgeleri verildi. Kep atma töreninin ardından öğrenciler müzik eşliğinde eğlendiler.

Mezuniyet Töreni Fotoğrafları için tıklayınız.


01 Temmuz 2024