haberler

42. Dönem Bölüm Birincimiz Kübra Halat KTÜ İşletme Bölümü Deneyimini Kaleme Aldı

KTÜ İşletme Bölümü 42. Dönem Birincisi Kübra HALAT, öğrencilik deneyimini paylaştı. Kendisine bu paylaşımından dolayı teşekkür eder, yeni hayatında başarı ve mutluluklar dileriz. 

"Merhabalar,

Bugün kendimi gururlu, hüzünlü ve sevinçli hissediyorum. Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden birincilikle mezun oldum. İşletme bölümünü lise yıllarımdan beri hayal ediyordum ve bu hayali köklü bir üniversitede gerçekleştirmek benim için büyük bir onurdu. Gösterdiğim emek ve azimle bu başarıyı elde etmek benim için büyük bir gurur kaynağı oldu. Bu başarımdaki en büyük rol, işletme bölümünü gerçekten severek ve isteyerek okumuş olmamdır. Tüm derslerim için özen gösterip düzenli bir çalışma sistemi ile sınavlarıma hazırlandım ve başardım. Elbette dersler zorlayıcıydı çünkü nitelikli bir birey olmak için çabalamamız gerekiyordu. Düzenli ve kararlı çalışmanın her şeyin üstesinden gelmemize yardımcı olabileceğini gördüm. Asla “yapamıyorum” deyip pes etmeyin; gerçekten çalıştığımızda başaramayacağımız hiçbir şey olmadığını anladım. Hayatta her an karşımıza karamsar kişiler çıkabilir, ama onlara asla kulak asmamamız gerektiğini öğrendim. Her zaman daha iyisini hedefleyip deneyerek ilerlemeliyiz. Lisans eğitimim boyunca yaşadığım her zorluk, beni daha da güçlendirdi.

Öğrenciliğim boyunca bölümüm sayesinde kendimi birçok alanda geliştirdim. Muhasebe, üretim, finans, pazarlama, yönetim ve organizasyon gibi derslerin iş hayatında bana kolaylık sağlayacağına olan inancım tam. Yeni kariyer yolculuğuma adım atarken, öğrendiğim tüm bilgi ve tecrübeleri kullanarak profesyonel kariyerimde de aynı azim ve kararlılıkla ilerlemeyi hedefliyorum.

Destekleriyle her adımda yanımda olan sevgili aileme ve değerli hocalarıma teşekkür ediyorum. Büyük bir aileye veda ediyorum. Okulumuzun her köşesinde birbirinden özel anılar biriktirdiğimiz bu aileyi yıllar geçse de gülümseyerek anacağım; dostlarımızı ve hocalarımızı asla unutmayacağım.

Teşekkürler."


02 Temmuz 2024