Akademik Personelimize Teşekkür Belgesi

Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonunda düzenlenen akademik kurul toplantısında, akademik çalışmalarıyla çeşitli kategorilerde başarı gösteren personelimize teşekkür belgesi takdim edildi

Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonunda düzenlenen akademik kurul toplantısına; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil Rakıcı, Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Bünyamin ER, Dekanımız Prof. Dr. Atila Doğan, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Tülay İlhan NAS ile akademik personellerimiz katıldı.

Tören akademik çalışmalarıyla çeşitli kategorilerde başarı gösteren personelimize teşekkür belgesi takdim edildi. Akademik Kurul Toplantısı, Fakültemiz akademik personelinin görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

01 Temmuz 2024