duyurular

Eylül

2024-2025 Güz Dönemi Kurumlar Arası Yatay Geçiş ile Yedek Olarak Yerleşip Kayıt Hakkı Elde Edemeyen Öğrencilere Kayıt Hakkı Verilmesi

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

2024-2025 Güz Dönemi  Kurumlararası Yatay Geçiş  Kayıt İşlemlerinden sonra boş kalan kontenjanların doldurulması amacıyla yedek ilan edilip kayıt hakkı elde edemeyen öğrencilerimize  23-27 Eylül 2024 tarihleri arasında  yedek sırasına göre  kayıt hakkı verilecektir.

Yedek Kayıt Hakkı elde eden öğrencilerimiz durumlarını 23 Eylül 2024 tarihinden itibaren belirteceğimiz linkden takip  edebilecektir. Size bildirilen kayıt tarihinden sonra, sıradaki yedek öğrenciye kayıt hakkı tanınacağından kayıt gününüzde saat 16:00'a kadar kayıt yapmadığınız takdirde kayıt hakkınızı kaybedeceksiniz.