duyurular

02

Eylül

2024-2025 Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlara (2. İlan) Kayıt İşlemleri

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

2024-2025 Güz yarıyılında lisansüstü programlara interaktif değerlendirmeye göre kayıt hakkı kazanan adaylar kesin kayıtlarını, Enstitüye evrak kontrolünü yaptırdıktan sonra  Enstitünün kontrol ettiği belgeleri yükleyerek http://basvuru.ktu.edu.tr/lisansustu linkinden on-line olarak yapacaklardır. (Öğrenci işlerinde şahsen kayıt yapılmayacaktır.)

Askerlik sevk tehiri (erteleme) yaptırmak isteyen erkek öğrencilerin Askerlik Durum Belgelerini belirtilen dosyaya ayrıca yüklemeleri gerekmektedir. (Bu dosyaya belge yükleyenler erteleme başvurusu yapmış sayılacaktır. Bu sebeple erteleme yaptırmak istemeyen ve askerlik hizmetini yapmış olanlar veya muaf olanlar bu dosyaya ayrıca belge yüklemeyeceklerdir.)

Not-1 : Fen Bilimleri Enstitüsüne kayıt olacak öğrenciler için evrak kontrolü istenmeyecektir.

Not-2 : Asıl listeden kazanan adayların kayıtları: Sağlık Bilimleri Enstitüsü 04 Eylül tarihinde, Diğer Enstitüler 02-04 Eylül tarihleri arasında,

Yedek yerleştirmeden kazanan adayların kayıtları: Fen Bilimleri Enstitüsü (Yüksek Lisans) 05-06 Eylül tarihinde, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüsü 06-09 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır.

Not-3 : Belgeler sisteme yüklenirken her belge için belirlenen dosyaya tek tek yüklenecektir. Belirlenen dosyalar dışında yüklenmesi gereken farklı belgeler varsa bu dosyalara birleştirilerek yüklenebilir.