haberler

Bölümümüz İlk Stajyeri Aleksandra Uşalova Aramıza Katılmıştır

Lisans ve lisansüstü eğitimini Slovakya'nın Preşov kentinde bulunan Preşov Üniversitesinde tamamlayan Aleksandra Uşalova, Erasmus+ Staj Hareketliliği Programından istifade ederek Bölümümüzün ilk stajyeri olarak aramıza katılmıştır. Bölümümüz öğretim üye ve elemanlarının ve Üniversitemiz Erasmus Ofisi Personel ve Staj Hareketliliğinden sorumlu Öğr. Gör. Onur AYDIN'ın katılımlarıyla Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü Bölüm Başkanlığında 26 Eylül Perşembe günü gerçekleşen toplantıda Bölümümüz tanıtılmış ve Slovakya'daki üniversitelerle ileriye dönük iş birlikleri istişare edilmiştir. Stajyerimiz Aleksandra Uşalova'ya bir kez daha hoşgeldin derken hep birlikte başarılı bir dönem geçirmeyi umuyor; kıymetli katkıları ve desteklerinden ötürü Üniversitemiz Değişim Programları Koordinatörlüğüne teşekkürlerimizi sunuyoruz.

02 Ekim 2024