KTÜ Yönetim Bilişim Sistemleri Kulübü Öğrencilerine ''Lisans Öğrencilerine Yönelik TÜBİTAK 2209 Proje Hazırlama Eğitimi'' Düzenlendi

KTÜ TTM ve KTÜ Yönetim Bilişim Sistemleri Kulübü iş birliğiyle; “Lisans Öğrencilerine Yönelik TÜBİTAK 2209 Proje Hazırlama Eğitimi” Öğr. Gör. M. Serhat ÜNVER tarafından gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek amacıyla oluşturulan TÜBİTAK 2209 A/B Programlarının başvuru koşullarının ve program özelliklerinin yanı sıra, bir 2209 A programının başvuru formunun nasıl doldurulması gerektiğiyle ilgili detaylar paylaşılmıştır.

Programlar hakkında detaylı bilgi ve destek almak isteyen öğrencilerimiz KTÜ TTM ile iletişime geçebilir.

10 Ekim 2024