haberler

T3N-BSB Projesi Kapsamında 2. Çevrim İçi Konsorsiyum Toplantısı

“Interreg VI-B NEXT Karadeniz Havzası” Programı kapsamında Türkiye’den Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) yürütücülüğünde, Yunanistan’dan “Centre for Research and Technology Hellas” (CERTH), Bulgaristan’dan “Bulgarian Association for Transfer of Technology and Innovation” (BATTI) ve Romanya’dan “Dunarea de Jos” University of Galati  (UDJG) ortaklığında yürütülen “T3N-BSB Karadeniz Havzası için Ulusötesi Teknoloji Transfer Ağı” Projesi kapsamında tüm ortakların katılımıyla 2. Çevrim İçi Konsorsiyum Toplantısı gerçekleştirildi.

Program kuralları ve proje faaliyetlerine dair önemli hatırlatmaların yer aldığı açılış sunumuyla başlayan toplantıda; proje kapsamında dikkat edilmesi gereken hususlar, faaliyet takvimindeki kritik tarihler ve görev dağılımları üzerinde duruldu. Ardından, her bir proje ortağı, proje kapsamında üzerinde çalışılan “Teknoloji Transferi Ekosistemine Dair Ülkelerdeki İyi Uygulamalar” üzerine elde ettikleri çalışma sonuçlarını birbiriyle paylaştı.

Toplantı esnasında, T3N-BSB Projesi kapsamında gerçekleştirilecek faaliyetler detaylı olarak ele alındı. Bunun yanı sıra, mevcut faaliyetin tamamlanma tarihleri gözden geçirilerek, görevlerin zamanında ve eksiksiz yerine getirilmesi için bir yol haritası oluşturuldu. Bu süreçte tüm ortaklar arasında uyum sağlanarak, görevlerin dağıtımı ve nihai hedeflere yönelik atılacak adımlar konusunda fikir birliğine varıldı. 

Verimli geçen toplantı, proje ekibinin katılımıyla çekilen grup fotoğrafı ile sona erdi.


18 Ekim 2024