Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ezgi BADAY YILDIZ'a İnovasyon Ödülü!

Türkiye İhracatçılar Meclisi, ihracatçı birlikleri üyesi firmalara özgü kurumsal inovasyon sistemi tasarlamak amacıyla her yıl düzenlediği "İnoSuit Programı" ile ekosisteme önemli katkılar sağlamaktadır. 2023/2024 yılı Katma Değer Odaklı İnoSuit Kulvarı programı kapsamında, ARSİN OSB’de yer alan Uzay Plastik ve Orman Ürünleri San. İnş. Tic. A.Ş. ve TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi A.Ş. firmaları programa dahil olmuş, bu süreçte, üniversitemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ezgi BADAY YILDIZ, firmalara mentor olarak atanmıştır. Öğretim üyemiz inovasyon alanında firmalara özgü birçok araç tasarlamış olup bu araçlar arasında yer alan “Teknoloji Atlası” ve “Inno House” araçları, “İnovasyon Yönetiminde En İyi Uygulamalar” arasına seçilmiştir. Bu kapsamda Doç. Dr. Ezgi Baday YILDIZ “Türkiye Innovation Week” (TIW24) etkinliğinde gerçekleştirilecek İnoSuit Ödül Töreni’nde başarı plaketi almaya hak kazanmıştır.

Üniversite sanayi iş birliğine sunduğu değerli katkılardan dolayı Doç. Dr. Ezgi BADAY YILDIZ’ı ve programa katılan firmaları tebrik eder, başarılarının devamını dileriz!

03 Ekim 2024