Üniversitemiz Öğretim Üyesi İnovasyon Ekosistemine Katkılarıyla Öne Çıkıyor

T.C. Ticaret Bakanlığı destekleriyle, Türkiye İhracatçılar Meclisi ev sahipliğinde 11. kez düzenlenen "Türkiye Innovation Week" bu yıl 10-11-12 Ekim tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Üniversite sanayi iş birliği temelinde, şirketlerde inovasyon yönetimi yetkinliğini sürdürülebilir bir şekilde arttırmayı hedefleyen Odaklı İnoSuit programı kapsamında üniversitemiz İktisat Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ezgi BADAY YILDIZ ödüle layık görülmüştür. Uzay Plastik ve Orman Ürünleri San. İnş. Tic. A.Ş. için geliştirdiği “Inno House” ve TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi A.Ş. için geliştirdiği “Teknoloji Atlası” araçları “İnovasyon Yönetiminde En İyi Uygulamalar” arasına seçilerek Ödül Töreni’nde başarı plaketini almıştır.

İnovasyon ekosistemine ve üniversite sanayi iş birliğine sunduğu başarılı hizmetler ve katkılardan ötürü akademisyenimizi ve firmaları tebrik eder, başarılarının devamını dileriz!

16 Ekim 2024