Kimya Bölümü Beyaz Önlük Giyme Töreni ve Oryantasyon Programı

Fakültemiz Kimya Bölümü 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı birinci sınıf öğrencileri için Beyaz Önlük Töreni ve oryantasyon programı Kimya Bölümü küçük amfide 2 Ekim 2024 saat:13:00'de yapıldı. Programa Fen Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ahmet Hakan YILMAZ, Kimya Bölüm Başkanı Veysel Turan YILMAZ, Kimyagerler Derneği Karadeniz Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hakan GÜNER, İş adamı Yalçın KAYA konuşmalarıyla eşlik etti. Konuşmaların ardından, öğrencilere beyaz önlükleri giydirildi.
Program, toplu fotoğraf çekiminin ardından yapılan kokteyl ile sona erdi.

Beyaz Önlük Törenine katkılarından dolayı İş Adamı Yalçın KAYA ve Kimyagerler Derneği Karadeniz Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hakan GÜNER’e teşekkür ederiz.

Fakültemizde yeni eğitimine başlayan öğrencilerimize ve eğitimi devam eden öğrencilerimize başarılı ve araştırma odaklı bir akademik hayat dileriz.

03 Ekim 2024