Yazılım Geliştirme Bölümü Oryantasyon Programı

Yazılım Geliştirme Bölümü 1. sınıf öğrencilerine yönelik Bölüm Oryantasyonu Fakültemiz Nazım Terzioğlu amfisinde 03 EKim 2024 saat:13.30'da  gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Fen Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ahmet Hakan YILMAZ’ın ardından Yazılım Geliştirme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özcan ÖZYURT oryantasyon sunumunu yaptı. Oryantasyon sunumunda; Yazılım Geliştirme Bölümü misyon ve vizyonu, bölüm müfredatı, sınavlar vb. konularda bilgilendirmeler yapıldı. Öğrencilerin öğrenim sürelerini verimli geçirmelerine yönelik konuşmalar ve tavsiyeler gerçekleştirildi. Ardından Yazılım Geliştirme Bölümü Kurucu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Uğur ŞEVİK’e bölümün kuruluş aşamasındaki katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Son bölümdeki soru-cevap kısmının ardından öğrencilere yapılan ikram ile oryantasyon programı tamamlandı.
Fakültemizde yeni eğitimine başlayan öğrencilerimize ve eğitimi devam eden öğrencilerimize başarılı ve araştırma odaklı bir akademik hayat dileriz.

03 Ekim 2024