Sağlık Yönetimi Bölümü 2023-2024 Mezuniyet Töreni

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Mezuniyet Töreni, Atatürk Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşti. Törene; KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Ortahisar İlçe Sağlık Müdürü Dr. Erdem Malkoç, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem Şen, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Oğuz Kara, Ortahisar ilçe Sağlık Müdürü Dr. Erdem Malkoç, KTÜ Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Temiz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. ATİLLA Doğan, aileler ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmaları yapıldı. Açılış konuşmalarının ardından Sağlık Yönetimi Bölümü Birincisi Saliha Kurban, Sağlık Yönetimi Bölümü İkincisi Melek Çetin, Sağlık Yönetimi Bölümü Üçüncüsü Hatice Dedecan'a hediye ve plaketleri takdim edildi. Tüm mezunlarımıza gelecek hayatlarında başarılar diliyoruz.

03 Temmuz 2024