KTÜ Öğrencilerine ''Lisans Öğrencilerine Yönelik TÜBİTAK 2209 Proje Hazırlama Eğitimi'' Düzenlendi

KTÜ TTM tarafından; “Lisans Öğrencilerine Yönelik TÜBİTAK 2209 Proje Hazırlama Eğitimi” Öğr. Gör. M. Serhat ÜNVER ve Öğr. Gör. Gözde SAĞLAM tarafından gerçekleştirilmiştir. Etkinliğin birinci günündeki eğitim KTÜ TTM Konferans Salonu’nda yüz yüze, ikinci günündeki eğitim ise çevrim içi olarak gerçekleştirilmiştir. Etkinliklerde üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek amacıyla oluşturulan TÜBİTAK 2209 A/B Programlarının başvuru koşullarının ve program özelliklerinin yanı sıra, bir 2209-A programının proje başvuru formunun nasıl doldurulması gerektiğiyle ilgili detaylar paylaşılmıştır.

Etkinlik sunumu için tıklayınız.

Etkinlik kaydını izlemek için tıklayınız.

Programlar hakkında detaylı bilgi ve destek almak isteyen öğrencilerimiz KTÜ TTM ile iletişime geçebilir.

16 Ekim 2024